Dom senaste åren har gått otroligt fort, förmodligen för vi haft så otroligt skoj tillsammans men också träffat mängder av spännande människor!

Vi tror det är viktigt att då och då stanna upp i vardagen för att kunna blicka tillbaka i tiden. Om man inte minns sitt ursprung och vart ens resa startade så blir det svårt att se sin utveckling, men också vart den fortsatta resan är påväg.

För oss så startade vår resa i väldigt tidig ålder, då vår uppväxt alltid varit präglad av att se Världen ur andra människors ögon – En av vår älskade mammas största gåvor till oss i livet! År 2010 somnade vår mamma in med oss vakande på vardera sida, då cancern blev ett för högt hinder att ta sig över. Efter det hemska som hade hänt så skulle man kunna tro att vår Värld raserades och blev mörk som natten. Men det helt fel! Vår mamma var och är fortfarande som ett ljus i nattens mörker, som ger oss oändligt med energi och kraft att förverkliga våra drömmar. Drömmarna tog verkligen fart år 2012 då vi tillsammans blev tilldelade – “Årets ledare Friskis & Svettis Sverige”.

BBrosFit’s slogan – “There are no obstacles” står för så otroligt mycket mer än livssynen att se möjligheter framför hinder i livet. Sloganen står för våra värderingar som mamma gett oss. Allt vi gör är för att hedra och göra vår älskade mamma i himlen stolt.

Stanna upp för en stund nu! Blicka tillbaka på din resa och minns dom hinder du klarat av, för då vet du vilka hinder du i framtiden alltid kommer att klara av. Du är framtiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.