Hej på er!

 

Jag har inte skrivit något inlägg på ett tag nu pga att jag har haft semester samt jobbat. Med andra ord; inte så mycket att skriva om. Det är inte tävlingssäsong inom Crossfit ännu. Min första tävling för min elit satsning 2016 startar med Torsotwisted i Malmö som är en lagtävling den 30 september. Där kommer jag att tävla tillsammans med Anna Viggedal som nyss var och tävla på Games med sitt lag Nordic Opex! Körde Torso förra året och var helnöjd då det var en välordnad tävling med många roliga event.

 

För tillfället har jag Squats förbud då jag har problem med min vänster höft som krånglar. Går till Sjukgymnasten Erik Lundin på Apalby friskvårdcenter för att få behandling. Förhoppningsvis släpper detta tills Torso i September.

 

Nu ska jag iväg till Sankt Anna skärgård och ha familjehelg med min far och bror! Förhoppningsvis ska jag börja blogga mer from nästa vecka. Då kommer jag lägga upp lite mer om vad jag tränar, lägga ut bilder och videos!

 

Hoppas ni får en fantastisk helg, och njut av solen! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.