img_7355 img_7090-2 img_7125-2

 

Hej på er! 

 

Kan ju inte påstå att jag INTE saknar detta… Att på gå upp tidigt på morgonen för att äta all inclusive frulle; omelett, bacon, färskt bröd, yoghurt och sist men inte minst, PANNKAKOR MED NUTELLA (bästa). Sola från 11-18 och vara med på alla aktiviter hotellet erbjöd. Så kul! Rekommenderar verkligen hotell Sentido don Pedro i Cala san vicente, som ligger på Mallorca i Spanien. 

Det jobbiga med att vara på semester mer än två veckor är att komma hem och inse hur mycket man har tappat. Jag som trodde jag tränade tillräckligt i Spanien för att underhålla min form, men icke.. Tog nog 2-3 veckor för att komma tillbaka i form! 

Jag har varit sjuk i 7 dagar men nu är jag äntligen frisk, lagom i tid för tävling på fredag.. Ibland finns det saker man inte kan rå för, så jag måste bara inse att det är som det är. Jag ska hursomhelst göra mitt allra bästa i Malmö på torsotwisted i helgen, tillsammans med teammate Anna Viggedal från Crossfit Nordic i Sthlm. Kommer bli så kul! Första eventet är max lyft á la tyngdlyftning standard. Satsar på ett PB såklart men allt är beroende på hur det känns på uppvärmningen! Har haft problem med min höft ett bra tag nu men det börjar bli bättre.

12-13 november är det dags för Roslagen Open, så rolig tävling! Det var min första tävling ör två år sen, den har därför en särskild betydelse för mig:) 

 

Tänkte lägga upp ett bra träningspass nästa inlägg, ha utkik! 

 

KRAM!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.