Hej på er!

Helt sjukt vad tiden bara flyger iväg.. Nu är det 2017 och om bara 4 veckor är det dags för Crossfit Open. Har verkligen legat i med träningen, tränat 3-4 h om dagen och kämpat med mina svagheter. Trots det så har jag känt mig tom och ingen glädje de senaste 4 veckorna.. Jag tänker att jag borde ha utvecklats mer i det här laget, men kanske är det så att jag inte ser min egen utveckling? Det är svårt att motivera sig själv när man inte känner att saker och ting utvecklas, men kanske beror det på att man är blind för att se sina egna framgångar, att jag inte tillåter mig själv att känna mig tillfredsställd. .. Trots dessa känslor har jag tränat på som vanligt. Men den här veckan har jag byt träningsmiljö och omgivet mig med andra människors som har gett mig en boost och hjälpt mig att hitta tillbaka till min träningsglädje. För det är så viktigt att ha kul när du tränar, oavsett hur många timmar du spenderar på gymmet. Ett tips till er som kanske känner samma känslor som mig: bryt rutiner, träna andra tider på dygnet eller träna med någon person du vanligtvis inte brukar träna med. Att träna med någon annan kan ge dig dubbel så mycket träningsglädje! Testa köra något du vanligtvis inte brukar köra, utmana dig själv! Ett annat tips är att beställ kläder eller skor, det kan vara en riktig morot att ta sig till gymmet 😉

Jag beställde lite tröjor igår från zalando, sååå snygga med öppen rygg, love it!

 

Hoppas allt är bra med er och att ni får en underbar helg! Puss och kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.