Struggles are required in order to survive in life, because in order to stand up, you got to know what falling down is

Hej på er! Mitt tidigare inlägg handlade lite om svårigheter och svackor. Som citatet ovan nämner så är det viktigt att ha svackor ibland! Jag ligger just nu i fas med träningen och det går bra. För två veckor sen var jag iväg med BBROSFIT i Sälen. Där kunde jag verkligen njuta och slappna av. Vi har åkt skidor, ätit massa våfflor och käkat på grymma restauranger (ja vi åt till mestadel, haha). Två dagar av skidåkning och lite vila gav mig energi till att kötta den här kommande Crossfit säsongen!

Crossfit Open har börjat och jag ligger för nuvarande på 40:e plats i Europa. Jag fick 11.30 på 17.1 och redan imorgon är det dags för 17.2 Endast 30 kvinnor kommer att kvala in till regionals (EM i crossfit) så det gäller att ge allt varje workout. Jag satsar givetvis på Regionals men allt kan hända och jag tar dag för dag.

Min tävlingssäsong är lite oklar, det är lite beroende på hur det går i Open. Men det blir förmodligen MK Open i April. Är också anmäld till Westridge open, som är en lagtävling på hemmaplan här i Västerås! Förra året vann jag, Jonas och Oscar så målet är givetvis att behålla den positionen 😉

För övrigt håller jag på med mitt examensarbete och är i avslutningsfas, 6 veckor har gått och bara 2 veckor kvar. Känns helt sjukt egentligen att jag om mindre än 1 år är utbildad socionom.

Kommentera gärna om ni vill veta något mer eller har några frågor. Älskar feedback! Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.