För fjärde året i rad arrangerar vi en superrolig beachvolleybollturnering nere på stranden. Alla som vill får anmäla ett eget lag tillsammans med sina vänner. Det är först till kvarn med anmälan då maxantalet för lag är 20 st. Lagen ska bestå av tre personer, varav minst en tjej & kille – med andra ord mixlag. Det kommer att vara en deltagaravgift per lag och det handlar såklart inte bara om tävlingsmomentet i idrotten, utan vi vill att alla ska få en magisk upplevelse som blir till ett härligt minne för sommaren. Utöver upplevelsen så kommer de bästa lagen tävla om fina priser!

Då vi är ett hälsoföretag som enbart jobbar med människor och deras mål när det gäller välmående så vill vi på olika vis försöka inspirera och motivera andra människor till positiva förändringar i livet. Arrangemanget är därmed helt drog- och alkoholfritt!

Anmälan: Köp enkelt och smidigt anmälan via vår webbshop. När betalningen är genomförd får ni ett bekräftelsemail med en länk för slutregistrering av lag- & deltagarnamn.

Datum/Tid: Lördag 1 juli 2017, kl 09:00-16:00

Plats: Beachvolleybollplanerna på Lögastrand, Västerås.

Tävlingssponsorer: Member 24.

Anmälningsavgift: 300 kr per lag.

Åldersgräns: 16 år.

Avanmälan: Ingen återbetalning av pengar sker vid avanmälan.

Mat & Dryck: Hamburgare från grillen och alkoholfria drycker.

[button-blu text=”Klicka här för att komma till anmälan” title=”anmälan beachvolleyboll” url=”https://bbrosfit.se/produkt/beachvolleyboll/”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.