Hej på er! Vilken fantastisk dag det är idag. Sitter just nu och dricker kaffe i solen på balkongen (HELT OK). Började min morgon med att bli behandlad av fysioterapeuten Erik Lundin på Apalby för min jobbiga höger skuldra/axel. Senare idag ska jag ut till Matilda och rida på en av hennes underbara hästar och efter det blir det grillmys! Imorgon är det dags för tävling igen, Westridge! Ni som bor i Västerås eller har vägarna förbi, kom till friidrottshallen på björnövägen för att titta och heja! Jag kommer att tävla med bröderna Gustaf och Oscar Andersson.

Jag har lite roliga nyheter att berätta! Jag tävlade i MK open i Falun för tre veckor sedan tillsammans med Kaitlynne Rahner som är en super duktig crossfitatlet från Borås. Jag och Kaitlynne gick och tog hem en första placering och dessutom vann vi alla event under helgen! Är så glad att jag valde att tävla lag med Kaitlynne då vi hade otroligt kul tillsammans. Vi kommer att tävla tillsammans igen, under Torso twisted i Danmark i September. Kommer bli AWESOME! 

1 juli har jag tagit ja till att vara med på SM i tyngdlyftning. Känns otroligt stort och jag är så glad att jag har lyckats kvala mig in till det. Bara se till att kroppen är hel tills dess men det ska den bli, tack vare Erik!

I november ska jag och Sara tillsammans med bbrosfit åka på en inspirationsresa till USA. Känns helt sjukt kul att få följa med och att få träna på massa coola ställen i LA och San Francisco.

 Bild från Memberr24 fotografering.  Lite annat nytt som inte har med träningen att göra.. Jag har fått ett nytt jobb och kommer att jobba heltid där under hela sommaren, fram tills jag och Kristoffer åker till Grekland i två veckor 13 augusti. Jag kommer att jobba som biståndshandläggare på äldrenämnden vilket känns oerhört kul. Det märks att jag snart är i sluttampen av min utbildning då jag bara vill ut och börja jobba! Men får vänta ett tag till, till Januari 2018, då är det dags examen. Längtar verkligen.

Skulle verkligen vilja tacka BBROSFIT som hjälper mig på min resa till att ständigt utvecklas som crossfit atlet. Det är inte alltid lätt men det blir så mycket lättare med dom vid min sida. TACK KRISTOFFER OCH SEBASTIAN <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.