Jag har kört två tävlingar med bara en veckas mellanrum: Battle of Wermland samt Tyngre Tango. I Battle of Wermland i Arvika placerade jag mig på en andra plats efter vinnaren Andrea Solberg från Norge som kom på 17 plats i årets regionals, sjukt grym tjej! Tävlingen var bra arrangerat och var roliga event, riktigt bra ordnat för att vara första året som de arrangerar tävling. I lördags 16 september teamade jag och Calvin Keyser-Allen från Crossfit Nordic i Sthlm. Det var en stenhård tävling med enormt duktiga atleter såsom Helena Falk, Sara Armanius, Jennifer Kokk, Amanda Fränden, Hugo Rosas, Alexander Elebro mfl. Jag och Calvin synkade jätte bra i alla event och vi krigade oss fram och tog en TREDJE PLATS! Det var så kul att få tävla med Calvin och jag hoppas att jag får chansen att göra det mer framöver 🙂

Jag och Kaitlynne ska köra Torso Twisted i Köpenhamn om 10 daga. Det är en stenhård tävling med många bra atleter. Vi kommer att ha så kul, längtar att få träffa henne, vi har så kul tillsammans när vi ses. Jag och Kaitlynne lärde känna varandra närmare under MK open i April och ända sedan dess har vi haft en nära kontakt med varandra.

För er som redan inte vet detta går jag min sista termin på Mälardalens högskolan och jag tar min socionomexamen i januari. Efter Januari kommer jag att jobba på halvfart ungefär och satsa stenhårt på Open 2018. Om satsningen blir individuellt eller med lag är osäkert just nu men det lutar åt lag.. Inget är bestämt ännu men eftersom jag har möjligheten att satsa kommer jag att göra det till 110 %.. Kommer att höra mig för kring nya sponsorer också, vilket gör att jag ser fram emot vad nästa Crossfit säsong har att ge! Följ med mig på min resa genom att kolla min instagram och läsa min blogg. Kommer att börja uppdatera mer och mer vartefter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.