Strong people don´t put others down. They lift them up

  • Detta citat är en av mina favoriter. Är så förbaskat trött på människor som försöker tala om hur svårt det är med saker och ting, att det är i princip omöjligt att uppnå ens mål. Jag ska erkänna att jag ibland tvivlar på mig själv när dessa människor uttalar sig på det sättet. Men sen tänker jag efter… Nej, jag ska f*n visa dom. Då gör det mig mer taggad för att bevisa dom motsatsen, visa dom att det finns inget som är omöjligt. Jag tror på att kämpar du för något du tror på, kommer du att lyckas, men det krävs misslyckanden på vägen, men då ska jag resa mig upp och försöka igen. Kristoffer, Sebastian, mina bror, pappa, mamma är mina förebilder, dom jag ser upp till. De har lärt mig att det inte finns några genvägar för att nå framgång utan hårt arbete. De har även lärt mig betydelsen av att vara ödmjuk, glöm aldrig bort dig själv i dina framgånger. Jag har träffat människor utan ödmjukhet och med stor självupptagenhet och det får mig att bli lite ledsen för dem. Att de kan tappa sig själva helt i deras framgångar. Nej skärpning på den fronten, LYFT UPP VARANDRA ISTÄLLET FÖR ATT DRA NER ANDRA!
  • Ligger i soffan och tittar på Världens barn, har precis swishat och de har nu fått in 1.5 MILJARDER KRONOR! HELT FANTASTISKT! Funderar mycket på hur mycket vi kan förändra och hur värdefullt varje liv är, oavsett förutsättningar är varje liv lika värdefullt. Det är främsta orsaken till valet av min socionom utbildning och varför jag arbetar med att hjälpa människor. Jag kommer aldrig sluta kämpa för människor lika värde.
  • Nästa vecka är en fullspäckad vecka med lite möten samt en stor fotografering. Nyss fått i mig hemmagjord pizza med bea. Borde inte äta onyttigt med tanke på fotografering nästa vecka, så det är tur att jag inte kunde bry mig mindre ;)! Det är en av fördelarna med att träna, det är helt okej att unna sig på helgerna. Idag har jag varit ledig och körde ett riktigt bra pass med Oscar, vi körde tyngdlyftning, squats och sen flera wodar, blandannat denna lilla jäkel:

3 rounds of:

18 cal Airbike

15 cal row

12 burpee boxjump over

9 double KB (2x 32 kg)

Rest 3 min between rounds (you going to need that rest).

 

  • Efter träning gick jag och mamma och luncha sen vidare till SKYSPA för att få en helkroppsmassage och lite mor och dotter tid. När vi kom hem valde vi ut boendet vi ska hyra när vi åker till Hawaii på Oahu. Mamma fyller 60 år nästa år, och det firar vi med att åka till LA och Hawaii i 3 underbara veckor tillsammans.  Längtar till September 2018! 1 år kvar bara!
  • Om 1 månad åker jag och Kristoffer på företagsresa tillsammans. Sebastian och Sara skulle följa med men de valde att bli gravida istället så jag och Kristoffer får åka själva! 😉 Vi börjar med att flyga till San Fransico och därefter bilar vi ner på Highway 1 till LA. Blir en del stopp påvägen, blandannat till Santa cruz och Big sur! Känns helt galet att jag ska få åka till USA för första gången. Har tänkt mycket på det som hände i Las Vegas i veckan när en människa sköt ihjäl 58 människor genom att skjuta ner dom från ett flervåningshus. Klart man blir påverkad av det, hatar att USA har så pass slappa vapenlagar, jag kommer inte känna mig säker när jag går på gatorna i USA.

 

Så skönt att få skriva av sig lite. Hoppas ni får en trevlig helg, ät gott och må bäst!