Nu har jag en stor nyhet för er att berätta! Jag kommer att pendla till Stockholm och till Crossfit Nordic för att träna och tävla för dom. Jag kommer inför kommande säsong och under open kvala med ett lag! Så spännande. Har känt länge nu att det är dags för mig att ta min satsning på crossfit på en ny nivå. Jag ser fram emot att få träna med likasinnade människor och särskilt med tjejer. På Factorgym som jag är på nu, kör jag oftast bara med killar. Det är positivt i viss bemärkelse men jag saknar att ha någon tjej att jaga och jämföra resultat med. Nu kommer jag kunna träna med framförallt Anna Viggedal, som är en i lag jag kommer köra med. Jag och Anna är väldigt jämna, vi har samma personbästa i nästan allt. Anna är rutinerad i att köra i lag och har tävlat i games. From 1 januari börjar jag träna på Crossfit Nordic och är så sjukt taggad. Vad är lagets mål? Lagets målsättning är att ta sig till games. Vi vill placera oss i topp 5 på regionals och vi kommer göra allt för att ta oss dit.

En annan nyhet är att jag har fått ett nytt jobb här i Västerås. Jag får min socionomexamen i Januari och strax efter det börjar jag jobba som socialsekreterare här i Västerås. Jag kommer att arbeta med barn och ungdomar, en helt ny målgrupp än vad jag tidigare är van vid. Jag hade min första praktik med barn och kände direkt att det var något för mig. Ska bli spännande, två av mina närmsta vänner från klassen kommer att börja där tillsammans med mig, vilket bara är helt fantastiskt. Jag kommer arbeta på 70 % för att orka med pendlingen till Sthlm.

 

Idag hämtade vi upp vår nya bil, IM IN LOVE! Skoda Octavia, en svart med massa snygga BBROSFIT loggor – KLOCKRENT.

 

Önskar er en god jul och gott nytt år. Ha en mysig och avslappnad jul och att ni får massa julklappar! Puss på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.