Lite bilder från vår roadtrip genom San francisco, Monterey, Santa Barbara och Los angeles. EN HELT FANTASTISK RESA, ALLTSÅ WOW. För det första, att hyra bil i USA är ett måste. Att åka från ett ställe till ett annat i LA kan ta oerhört lång tid. Måste säga att San francisco fångade mitt hjärta: skyskrapor, shopping, havspirer och cablecars. Första dagen i Sanfran åkte vi ner till Pier 39 där massa sjölejon låg o trängdes på en brygga.

Vi åkte också till San Diego och tränade med Björk Odinsdottir.  Björk har kört games och är svenska som tränar på heltid i USA nu för att satsa på att ta sig till games. Björk var super trevlig och visade oss runt på Crossfit Invictus, såg också Garret Fisher där (Lauren Fishers brorsa), skit trevlig. Kändes som dom var kändisar typ haha!

Vi hade 5 nätter i SanFran, 2 nätter påväg ner till LA samt 8 nätter i LA. Vi åkte runt i Cablecars runt de brantaste backarna jag har varit med om, vi åt på en världskänd pizzeria “Tonys pizza” som har fått världspris för sina pizzor. Så sjukt god var den, vilket var tur för den kosta 38 dollar. Resan ner till LA var magisk. Vi åkte ner via highway 1 men fick vända efter några timmar för de hade stängt vägen pga vägarbete. Vid bilfärden såg vi kilometer långa vingårdar, fantastisk utsikt ut mot havet, bergen och solnedgång. Det häftigaste vi gjorde i LA var helt klart UNIVERSAL STUDIOS. OJOJOJ, snacka om upplevelse. De hade flera olika “simulation rides” som var 3D upplevelse, så sjukt coolt och allt kändes så äkta. Det kändes som jag flög bredvid harrypotter och trollade bort spindlar typ.

 

Väl hemma i Sverige är satsningen för kommande Crossfit säsong i full rulle. Läs nästa inlägg, där kommer jag skriva lite mer om detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.