Camilla Living

Mitt liv har bestått av hård träning då jag spelat fotboll på hög nivå och under min uppväxt hade jag även häst vilket innebar hårt arbete i stallet. När fotbollskarriären väl var över handlade mitt liv om att hitta min identitet som icke fotbollsspelare.
I samband med att den planerade och intensiva träningen avslutades så behövde jag hitta en träningsform som jag kunde fortsätta med. Gym och löpning blev mitt alternativ.
Trots kostscheman och träningsprogram lyckades jag aldrig hitta en lösning att gå ner i vikt, behålla den och även hålla kroppen i trim.
Efter flera års harvande upp och ner i vikt, ett opererat korsband, jobb med en hel del resor samt representationsluncher/middagar och ett barn på 2,5 år samt en vikt som låg mellan 67-69 kg på mina 165 cm, kände jag att det var nog. Jag ville satsa på mig själv och ge mig den egentid och fokus för att kunna förändra min livsstil och behålla den.
I juni 2015 gjorde jag en kraftansträngning och började tänka på min kost. Tog bort snabba kolhydrater, feta såser, socker och minskade portionerna.
I slutet av juni såg jag en annons om 10-veckors challenge på Member 24 som innebar 20 PT-timmar, kostprogram, träningsupplägg och fystest före och efter.
Under dessa 10 veckor reste jag med jobbet 5. Trots det fick jag väldigt bra resultat då jag fick bra hjälp och tips på hur jag skulle tänka på kost och utföra min träning. Både viktnedgång men mest utav allt att forma kroppen blev resultatet.
Jag håller mig nu till 60-62 kg även om min träningsmängd varierar enormt har jag fått hjälpen att hitta en träningsmetod som fungerar och en helt annan syn på kost, trots mina måltider som jag har svårt att styra över pga förbeställd meny. Det går alltid att byta ut vissa saker och inte äta utav andra.
Numera kör jag ca ett pass varannan vecka med Sebastian och det ger mig otroligt mycket energi, en härligt dos med inspiration och träningsvärk 🙂
Han har verkligen hjälpt mig att förändra mig och min kropp, som har hållet i sig i över 1,5 år nu.