Johan & Åsa Lannebris

Tanken på att anlita en personlig tränare hade funnits hos oss en längre tid. Vi ville gärna träna ihop då vi kände att vi behövde den andra för att motivera oss själva.  När vi fick reda på att Bbrosfit hade pt-duo så slog vi till. Nu har vi kört pt-duo med Sebastian i över ett år och det har varit den bästa investeringen vi gjort i oss själva!!!

Vi har fått en motivation och variation i träningen som vi aldrig kunnat uppnå på egen hand. Vår träning har varit rolig och vi har fått prova på övningar vi aldrig skulle kommit på tanken att göra själva. Personlig träning är ett väldigt effektivt och inspirerande sätt att få ut max av din träning. Vi har lärt oss att ingenting är omöjligt och att vi kan pusha varandra till det där lilla extra. Vi har fått skräddarsydda program av Sebbe utifrån våra behov och vi tycker att vi fått bästa tänkbara resultat av vår träning med hjälp av honom.

Sebbe kramar ur det där lilla extra ur en… Han lockar fram djävulen i oss, han pushar, motiverar och stöttar. Ena sekunden skriker han på oss att kämpa hårdare, nästa sekund ger han oss en high-five för att vi klarade det.
Att vi dessutom har extremt roligt och skrattar mycket när vi tränar med honom gör det hela mycket enklare.

Sebbe är en mycket engagerad, fokuserad och glad PT som vi gladeligen skulle rekommendera till alla som vill börja med personlig träning.

Tack Sebastian för att Du tagit oss till en nivå vi aldrig varit på förut och aldrig skulle ha klarat själva!!

Åsa och Johan Lannebris