Hos oss är du alltid välkommen att få den hjälp du behöver för att nå dina hälsomål! Vi har verktygen för att utbilda, inspirera och motivera dig online. Här kommer det geografiska avståndet mellan oss aldrig vara ett hinder!

För att nå de mest optimala resultaten som möjligt så behöver du en skräddarsydd handlingsplan. Detta gör vi åt dig! Vi formar dina upplägg helt och hållet efter dig och dina målsättningar. Vi guidar och stöttar dej under hela resan mot dina mål!

Upplägg

Här kan du läsa om de olika upplägg vi erbjuder. Välj det upplägg som passar dig bäst!

PT online 8 veckor

PT online 8 veckor

Klicka här för mer information.

PT online 16 veckor

PT online 16 veckor

Klicka här för mer information.

Att komma igång

Första steget mot dina utsatta mål är att välja ett av uppläggen ovan. När du genomfört ditt köp så får du ett bekräftelsemail med inloggningsuppgifter till “min sida” här på hemsidan. När du loggar in för första gången så ska du besvara en hälsodeklaration. Hälsodeklarationen ligger till grund för att ditt upplägg under hela perioden ska bli till 100% personligt och optimalt för att fungera för just dig mot dina utsatta hälsomål.

PT online är en helhetslösning, vilket betyder att vi skräddarsyr både kost- & träningsprogram. Under vägens gång och i takt med att du utvecklas så justeras och uppdateras dina upplägg med nya maträtter och träningsutmaningar.

Steg-för-steg

  1. Beställ smidigt och säkert din online PT via vår webbshop.
  2. “Logga in” på din sida från menyn på www.bbrosfit.se (vid betalningen får du ange inloggningsuppgifter).
  3. Besvara din hälsodeklaration (hälsodeklarationen ligger till grund för att ditt upplägg under hela perioden ska bli till 100% personligt och optimalt för din utveckling).
  4. Din PT kommer inom 24h efter att du fyllt i hälsodeklarationen att kontakta dig i den inbyggda meddelandefunktionen på din sida (all kontakt sker i regel alltid via “min sida” men mail samt telefon kan också förekomma).
  5. Planeringsarbetet med att skräddarsy dina träning- & kostprogram påbörjas.
  6. Dina unikt skapta upplägg finns redo att påbörjas senast 48h efter att du fyllt i din hälsodeklaration.

Som medlem i vår PT online finns det utrymme för alla frågor och funderingar som kan uppkomma under perioden. Man är alltid garanterad respons inom 24h på vardagar.