Vi är två bröder vid namn Kristoffer och Sebastian som kommer från mälarstaden Västerås. Här har vi vuxit upp och blivit formade till de personer vi är idag.
Vi lever med ett enda mål – att följa våra drömmar till att inspirera och motivera andra människor till att må bra och se möjligheterna med livet.

Våra drömmar har nog alltid funnits där i och med den lite speciella men fantastiskt lärorika uppväxt vi haft tillsammans med vår älskade mamma. Under hela sitt liv levde hon med en funktionsnedsättning som innebar att hon var förlamad ibenen och därmed rullstolsburen.

Genom att underuppväxten få se samhället genom hennes ögon och förstå vilka hinder hon ställdes inför varje dag så formade och gav det oss en djupare förståelse samt empati för andra människor.

Vi älskar vår mamma över allt annat på jorden och att få växa upp med henne och vetskapen att hon många gånger i vardagen behövt hjälp men inte vill ha någon har varit extremt utmanande samt utvecklande. Men det var också detta som skapade våra djupaste värderingar då hon alltid sa till oss “allt går om man vill, det finns inga hinder”. Detta sa hon ofta i samband med att hon envisades med att dammsuga eller skutta upp på fönsterbrädan på egen hand för att tvätta fönstren då hon kände att det var hennes uppgift som mamma och inte hennes söners.
För vår mamma fanns det absolut inga hinder med livet utan enbart mängder av fantastiska möjligheter vilket vi också vill förmedla till andra.
Hösten 2010 mötte dock vår kära mamma ett hinder som var alldeles för stort att ta sig över, cancer.
Vi vill hedra vår älskade mamma genom mottot “det finns inga hinder” och att följa våra drömmar samt dela hennes värderingar.
Vi är BBrosfit och vi älskar nya utmaningar!