BBROSFIT

OM OSS

Med många år inom tränings- och hälsobranschen har BBrosFit fått möjligheten att inspirera och motivera människor med olika typer av förutsättningar och målsättningar.
BBrosFit brinner för att hjälpa människor till att uppnå sina utsatta mål genom positiva livsstilsförändringar.
Vår vision är att få människor att se bortom hinder i sin vardag!

Vi är två bröder vid namn Kristoffer och Sebastian som kommer från mälarstaden Västerås. Här har vi vuxit upp och blivit formade till de personer vi är idag.
Vi lever med ett enda mål – att följa våra drömmar till att inspirera och motivera andra människor till att må bra och se möjligheterna med livet.

Våra drömmar har nog alltid funnits där i och med den lite speciella men fantastiskt lärorika uppväxt vi haft tillsammans med vår älskade mamma. Under hela sitt liv levde hon med en funktionsnedsättning som innebar att hon var förlamad ibenen och därmed rullstolsburen.

Genom att underuppväxten få se samhället genom hennes ögon och förstå vilka hinder hon ställdes inför varje dag så formade och gav det oss en djupare förståelse samt empati för andra människor.

Vi älskar vår mamma över allt annat på jorden och att få växa upp med henne och vetskapen att hon många gånger i vardagen behövt hjälp men inte vill ha någon har varit extremt utmanande samt utvecklande. Men det var också detta som skapade våra djupaste värderingar då hon alltid sa till oss “allt går om man vill, det finns inga hinder”. Detta sa hon ofta i samband med att hon envisades med att dammsuga eller skutta upp på fönsterbrädan på egen hand för att tvätta fönstren då hon kände att det var hennes uppgift som mamma och inte hennes söners.
För vår mamma fanns det absolut inga hinder med livet utan enbart mängder av fantastiska möjligheter vilket vi också vill förmedla till andra.
Hösten 2010 mötte dock vår kära mamma ett hinder som var alldeles för stort att ta sig över, cancer.
Vi vill hedra vår älskade mamma genom mottot “det finns inga hinder” och att följa våra drömmar samt dela hennes värderingar.
Vi är BBrosfit och vi älskar nya utmaningar!

TEAM BBROSFIT

Team BBrosFit består idag av sex utbildade personliga tränare och kostrådgivare samt fyra massageterapeuter/friskvårdsmassörer. Våra PT’s jobbar både fysiskt på sex olika gym belägna i Västerås samt en stor del virtuellt via vår PT onlinetjänst här på vår hemsida.

Vår massageklinik är även den belägen i Västerås.

Nedan kan ni läsa mer om vårt team.

TEAM BBROSFIT

KRISTOFFER

Personlig Tränare

SEBASTIAN

Personlig Tränare

BEHÖVER DU HJÄLP?

Använd formuläret nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

THERESE

MASSAGETERAPEUT

Fokuserar på förebyggande, klassisk friskvårds behandling, triggerpunkter samt rörlighet/stretch. Vidareutbildar sig just nu till massageterapeut.

Ida-Sofie

Massageterapeut

Från bandygymnasiet utvecklades mitt intresse inom hälsa, träning och rehab. Studerar till medicinsk massageterapeut. Utför främst avslappnad, behandlande och triggerpunkt behandling.

Ellen

MASSAGETERAPEUT

Har ett stort intresse för hälsa som helhet där alla pusselbitar är lika viktiga. Fokuserar på förebyggande massage för en god rörelse och cirkulation. Vidareutbildar sig just nu till massageterapeut.

EMELIE

Personlig Tränare

Tidigare tränat traditionell styrketräning, men under senare år fokuserat mer på crossfit och tycker tyngdlyftning är extra roligt och att träna/coacha mot prestation. Jag finns här för att hjälpa dig oavsett målsättningar.

Emelie heter jag och är 24 år gammal. Kommer i grund och botten från Stockholm, men flyttade till Västerås vid årsskiftet 2017/18 och började då jobba som personlig tränare hos Bbrosfit. Min utbildning har jag haft med mig sedan sommaren 2016, och den gick jag på SAFE Education i Stockholm. Innan jag började som PT i Västerås jobbade jag på SATS, och det var där mitt stora intresse för träning började. Jag har tidigare haft ridning som ett stort intresse, men närmare högstadiet/gymnasiet tog gymträningen över och sedan dess har jag tränat regelbundet på gym. Till en början var det mycket fokus på traditionell styrketräning, men de senaste 2 1/2 åren har jag fastnat för mer crossfit inriktad träning, och framförallt olympiska lyft. Detta är det jag framförallt tränar själv då jag tycker att det ger en bred variation och gör att motivationen alltid finns där. Det finns alltid nya skills och moment att lära sig eller förbättra. 

Det är även det bästa med PT-yrket. Ingen PT-timme är den andra lik och variationen är oändlig då man dagligen möter människor med olika förutsättningar som kräver olika hjälp. Jag är också extremt ödmjuk inför yrket och är medveten om att man är långt ifrån fullärd och inte alltid har svar på alla frågor. Jag kommer alltid att försöka skapa en förståelse hos klienten kring den träning vi lägger upp och säkerställa att vi båda går åt samma håll. Att vi på Bbrosfit har egna massageterapeuter och ett samarbete med en osteopat gör att jag lätt kan ta mig an en större mängd klienter och erbjuda en bredare hjälp, och på så sätt ge kunden en större helhet. 

ANNA

Personlig Tränare

Brinner extra för funktionell träning, med inrikting crossfit. Kostoptimering hjälper jag gärna till med!

Kort om: 

Valde 2013 att göra en livsstilsförändring vilket ledde till en ny passion och som jag nu, i två års tid har haft lyckan att kalla mitt jobb.

Brinner lite extra för funktionell träning, inrikting crossfit.

Utbildning:

Cert. Kost och tränings konsult.

Personlig tränare, träningsinstruktör, kostrådgivare. -The Academy

Crossfit Level 1 Trainer

Vill förmedla:

Positiv energi och träningsglädje.

Motto:

“Du kommer aldrig ångra ett träningspass som blev av.”

Linnea

Personlig Tränare & Massör

Brinner för hälsa och personlig utveckling. Jag arbetar både som personlig tränare, kostrådgivare och massör, vilket gör att jag lättare kan få en helhetsbild av mina klienter.

Inflyttad från Värmlands skogarna. Blev certifierad personlig tränare, massör och kostrådgivare hösten 2018.

Jag brinner för hälsa och personlig utveckling. Jag arbetar både som personlig tränare, kostrådgivare och massör, vilket gör att jag lättare kan få en helhetsbild av mina klienter.

Inom massagen arbetar jag framförallt med djupgående massage och koppning.

Som personlig tränare anpassar jag övningar och träningsprogram efter dig och dina mål, samtidigt som du får stöd och motivation längs vägen.

Vill du gå ner i vikt? Gå upp i vikt? Känna dig piggare? Bli hälsosammare? Jag skräddarsyr kostprogram som hjälper dig att nå dina mål.

Tveka inte på att höra av dig så ses vi på en konsultation där vi tillsammans kommer fram till vilken väg du ska ta för att bli den bästa versionen av dig själv!

SAMARBETSPARTNER

Vi samarbetar med gymkedjan Member 24. Ni finner oss på fyra av deras gym i Västerås.