RYGGSMÄRTA? SPÄNNINGSHUVUDVÄRK? STEL LÄNDRYGG? AXELSMÄRTA? BEGRÄNSAD RÖRLIGHET? ARMBÅGSSMÄRTA? STELA HÄLSENOR?

MASSAGE

VÅRA BEHANDLINGAR

En djupgående massage med ett förebyggande syfte.

För ett specifikt problem. Ingår triggerpunkter och stretch.

En lättare och mjuk massage. I syfte att komma ner i varv och slappna av.

Medicinsk fibromassage är en speciellt anpassad, mild massageform för dig med kronisk smärta. Behandlingsformen passar även för dig som har stressymptom eller sömnproblem och vill ha en lugn och avslappnade behandling. Behandlingen bygger på samarbete mellan klient och terapeut. Bara du vet vad din smärta innebär och massagen anpassas därför efter dig och din situation. Metoden har visat mycket goda resultat.

Behandlingen är 90 min.

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem och har betydelse för att ditt immunförsvar i kroppen ska förbättras.

Ett trögt lymfsystem kan göra att du känner dig svullen i armar, ben och ansikte, men kan också ge smärta i nacke och rygg, yrsel, huvudvärk, sömnsvårigheter och domningar och stelhet i kroppen, en behandling som är bra för alla men extra bra för dig med svullnad.

Massagen stimulerar lymfsystemet så att överskottsvätska och slaggprodukter som finns i kroppen kan transporteras bort.
Som terapeut arbetar vi med strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning. Ibland ges även djupare grepp för att lösa upp stopp och vätskeansamlingar, ödem, som eventuellt kan ha bildats.

Koppning är en gammal traditionell läkekonst som behandlar på djupet. Med hjälp av vakuum och sugkoppar skapas ett undertryck som effektivt ökar blodcirkulationen och transporterar bort slaggprodukter i bindväven. Detta i kombination med klassisk massage är en behandling som verkligen går in på djupet och släpper på spänningar och låsningar i alla problemområden.

Gravidmassage är som namnet antyder en massageform utformad för kvinnor under graviditeten. Som gravid får man ofta besvär med musklerna på kroppens baksida, framförallt rygg o ben.
Tekniken utgår helt enkelt från en vanlig massage som är anpassad för gravida kvinnor och de behov och problem som då kan uppstå. Massage ger ökat välbefinnande, avkoppling & smärtlindring.

Det kan handla om att massera på ett mjukare vis och/eller behandla på områden som belastas extra mycket av en graviditet, eller ren cirkulationsmassage för att få igång lymfsystemet o blodcirkulationen o avhjälpa svullna ben o fötter.

Massagen kan bokas från v.1-40+ och utförs på en specialanpassad kudde som placeras
på massagebänken, där ligger man bekvämt både på mage, sida och rygg under hela graviditeten. 

En massagebehandling kan vara enbart en stund för avslappning och återhämtning eller innehålla behandlande moment. Du väljer själv inriktning på behandling i samband med att du bokar tid.

ÖVRIG INFORMATION

Välj den behandlingslängd som passar dig bäst.

Rådfråga oss om du är osäker.

Våra behandlingar är:

  • 25 min
  • 50 min
  • 60 min
  • 80 min
  • 90 min

25 min – 455 kr

50 min – 755 kr

60 min – 855 kr

80 min – 1055 kr

90 min 1155 kr

Vi finns i Kopparlunden på Metallverksgatan 21, samma ingång som Member 24

BBrosFit Massage finns på våning 2 (hiss finns).

Om du behöver avboka din tid – gör det senast 24 timmar innan din behandling. Annars debiteras du för hela kostnaden. Avboka gör du via bokningssidan alternativt via mail eller telefon direkt med din terapeut.

VÅRA BEHANDLARE

THERESE

MASSAGETERAPEUT

Fokuserar på förebyggande, klassisk friskvårds behandling, triggerpunkter samt rörlighet/stretch.

Ida-Sofie

Medicinsk Massageterapeut

Från bandygymnasiet utvecklades mitt intresse inom hälsa, träning och rehab. Utför främst avslappnad, behandlande och triggerpunkt behandling.

Ellen

MASSAGETERAPEUT

Har ett stort intresse för hälsa som helhet där alla pusselbitar är lika viktiga. Fokuserar på förebyggande massage för en god rörelse och cirkulation.

LINNEA

MASSÖR

Jag brinner för hälsa och personlig utveckling. Jag arbetar både som personlig tränare, kostrådgivare och massör, vilket gör att jag lättare kan få en helhetsbild av mina klienter. Inom massagen arbetar jag framförallt med djupgående massage och koppning.