RYGGSMÄRTA? SPÄNNINGSHUVUDVÄRK? STEL LÄNDRYGG? AXELSMÄRTA? BEGRÄNSAD RÖRLIGHET? ARMBÅGSSMÄRTA? STELA HÄLSENOR?

MASSAGE

VÅRA BEHANDLINGAR

Djupgående massage i förebyggande syfte där massage- och töj teknik kan kombineras, ger en skön avkoppling och släpper på spänningar. Går att få helkropp vid 50 och 80 minuter, vid 25 minuters behandling väljer du en del vi ska jobba med.

Är en djupgående massage där vi jobbar igenom muskler/muskelgrupperna som orsakar problemet, med hjälp av töj teknik, Djupgående massage och triggerpunktsbehandling. Vid behov görs det tester och rehabilitering och rörelseövningar kan tillkomma.

Är en lättare massage för dig som behöver komma ner i varv. Med hjälp av lätt och lugn massageteknik hjälper det dina muskler att slappna av och du får en avstressande stund. Går att få helkropp vid 50 och 80 minuter, vid 25 minuters behandling väljer du en del vi ska jobba med.

Idrottsmassage är en behandlingsform som passar dig som är antingen idrottare eller motionär. Med hjälp av djupgående massage., Töj-teknik och triggerpunktsbehandling, detta för att hjälpa till att få den spännanda struktur som utsätts lite extra vid träning att slappna av.  Denna behandlingsform är ett bra sätt att få mer rörlighet, påverkar återhämtning och hos idrottare kan detta användas både innan och efter träning/tävling.

Koppning är en gammal traditionell läkekonst som behandlar på djupet. Med hjälp av vakuum och sugkoppar skapas ett undertryck som effektivt ökar blodcirkulationen och transporterar bort slaggprodukter i bindväven. Detta i kombination med klassisk massage är en behandling som verkligen går in på djupet och släpper på spänningar och låsningar i alla problemområden.

Medicinsk fibromassage är en speciellt anpassad, mild massageform för dig med kronisk smärta. Behandlingsformen passar även för dig som har stressymptom eller sömnproblem och vill ha en lugn och avslappnade behandling. Behandlingen bygger på samarbete mellan klient och terapeut. Bara du vet vad din smärta innebär och massagen anpassas därför efter dig och din situation. Metoden har visat mycket goda resultat.

Behandlingen är 90 min.

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem och har betydelse för att ditt immunförsvar i kroppen ska förbättras.

Ett trögt lymfsystem kan göra att du känner dig svullen i armar, ben och ansikte, men kan också ge smärta i nacke och rygg, yrsel, huvudvärk, sömnsvårigheter och domningar och stelhet i kroppen, en behandling som är bra för alla men extra bra för dig med svullnad.

Massagen stimulerar lymfsystemet så att överskottsvätska och slaggprodukter som finns i kroppen kan transporteras bort.
Som terapeut arbetar vi med strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning. Ibland ges även djupare grepp för att lösa upp stopp och vätskeansamlingar, ödem, som eventuellt kan ha bildats.

Gravidmassage är som namnet antyder en massageform utformad för kvinnor under graviditeten. Som gravid får man ofta besvär med musklerna på kroppens baksida, framförallt rygg o ben.
Tekniken utgår helt enkelt från en vanlig massage som är anpassad för gravida kvinnor och de behov och problem som då kan uppstå. Massage ger ökat välbefinnande, avkoppling & smärtlindring.

Det kan handla om att massera på ett mjukare vis och/eller behandla på områden som belastas extra mycket av en graviditet, eller ren cirkulationsmassage för att få igång lymfsystemet o blodcirkulationen o avhjälpa svullna ben o fötter.

Massagen kan bokas från v.1-40+ och utförs på en specialanpassad kudde som placeras
på massagebänken, där ligger man bekvämt både på mage, sida och rygg under hela graviditeten. 

En massagebehandling kan vara enbart en stund för avslappning och återhämtning eller innehålla behandlande moment. Du väljer själv inriktning på behandling i samband med att du bokar tid.

ÖVRIG INFORMATION

Välj den behandlingslängd som passar dig bäst.

Rådfråga oss om du är osäker.

Våra behandlingar är:

  • 25 min
  • 50 min
  • 60 min
  • 80 min
  • 90 min
  • 25 min – 500 kr
  • 50 min – 830 kr
  • 60 min – 940 kr
  • 80 min – 1160 kr
  • 90 min – 1270 kr

Vi finns i Kopparlunden på Metallverksgatan 21, samma ingång som Member 24

BBrosFit Massage finns på våning 2 (hiss finns).

Om du behöver avboka din tid – gör det senast 24 timmar innan din behandling. Annars debiteras du för hela kostnaden. Avboka gör du via bokningssidan alternativt via mail eller telefon direkt med din terapeut.

VÅRA TERAPUETER

THERESE

MASSAGETERAPEUT

Fokuserar på förebyggande, klassisk friskvårds behandling, triggerpunkter samt rörlighet/stretch.

Ida-Sofie

Medicinsk Massageterapeut

Medicinsk massageterapeut och hälso koordinator. Även utbildad till personlig tränare. Mitt fokus är behandlande massage i olika former för att få en sån bra vardag som möjligt, där kan även en plan för egenbehandling förekomma. Utför även lymfmassage.

LINNEA

MASSÖR

Jag brinner för hälsa och personlig utveckling. Jag arbetar både som personlig tränare, kostrådgivare och massör, vilket gör att jag lättare kan få en helhetsbild av mina klienter. Inom massagen arbetar jag framförallt med djupgående massage och koppning.

FELIX

MASSAGETERAPEUT

Specialist på massage för dig som vill leva ett aktivt liv. VSK Fotboll herrlagets huvudfystränare, yogalärare, friidrottstränare, utbildare för friidrottsförbundet och studerar till stress coach. F.d. landslagsman i tiokamp (friidrott)

Ella

Massageterapeut

Utbildade mig 2008 inom svensk klassisk massage. Träning & hälsa är det som står mig varm om hjärtat.

Erbjudande PT-TEAM

STARTA 2024 PÅ BÄSTA VIS

Vi hjälper dig uppnå dina mål

Lämna dina uppgifter, så kontaktar vi dig inom kort för bokning av kostnadsfri konsultation.

FRUKOSTKLUBBEN

Fyll i nedan formulär för att bli medlem i Frukostklubben.
Efter anmälan blir du kontaktad en av våra coacher.

YEEES!! NU ÄR ANMÄLAN TILL
FRUKOSTKLUBB MOTTAGEN.
VARMT VÄLKOMMEN!

INOM KORT HÖR VI AV OSS FÖR ATT SLUTFÖRA DITT MEDLEMSKAP

FRUKOSTKLUBBEN

Fyll i nedan formulär för att bli medlem i Frukostklubben.
Efter anmälan blir du kontaktad en av våra coacher.

YEEES!! NU ÄR ANMÄLAN TILL VÅR
PT-GRUPP MOTTAGEN.
VARMT VÄLKOMMEN!

MER INFO KOMMER VIA MAIL STRAX INNAN STARTDATUM

BBROSFIT PT-GRUPPER

ANMÄLNINGSFORMULÄR

Vi ser fram emot att få inspirera och motivera dig.

Vi hör av oss inom

0
timmar

Vi ser fram emot att få inspirera och motivera dig under 90 dagar!

Vi hör av oss inom

0
timmar

Vi ser fram emot att kontakta dig

Vi hör av oss inom

0
timmar

HÄR BESTÄLLER DU

FOODBOX

FÖR ATT BESTÄLLA;

Välj vilka Foodboxrätter du vill beställa i beställningsformuläret nedan. 

Minsta antalet foodboxar är 10 st.

BESTÄLLNINGSFORMULÄR

REGISTRERA ABONNEMANG MEDLEMSKAP PREMIUM

get up & get in

REGISTRERA ABONNEMANG MEDLEMSKAP BASIC

get up & get in

join the club

BLI MEDLEM